Mijn favorieten

Kies een hypotheekvorm die precies bij u past

Een fijn leven zonder financiële druk is niet alleen een mooi streven, het vormt onder andere ook de basis voor een gezond en gelukkig leven. Bij Jacobs Makelaardij in Nijmegen staat dit in een hoog vaandel. Waarom? Omdat het afsluiten van een hypotheek belangrijke gevolgen kan hebben op uw manier van leven. Uw situatie kan op den duur namelijk veranderen. Daarom zien wij erop toe dat u zo deskundig en aangenaam mogelijk ondersteunt wordt in dit proces.

Welke hypotheekvorm of belegging past bij u? Het antwoord hierop sluit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie én levensstijl. Maar dat is niet het hele verhaal. Wij kijken graag naar de lange termijn en de verschillende scenario’s die zich voordoen in het leven. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met uw hypotheek bij een scheiding, werkloosheid of pensioen? Juist in die gevallen moet een hypotheek zijn werk blijven doen én aansluiten. Wij helpen u bij het vinden van de juiste hypotheekvorm. Bij verandering aan uw persoonlijke situatie zorgen wij ervoor dat ook dan uw hypotheek en/of vermogensopbouw aansluit. Als u eenmaal weet hoe u ervoor staat en welke aanpak de juiste is, zal dat veel rust geven.

Onze erkende financiële adviseurs geven u graag een helder inzicht voor de korte- en lange termijn. Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024-3606060 of via c.traa@jacobs-makelaardij.nl voor advies. Uw huis is tenslotte de plek waar u onbezorgd wilt wonen.