Mijn favorieten

Over ons

Jacobs Makelaardij, is een onderneming van Ben Jacobs die al meer dan 30 jaar in het onroerend goed bezig is. Hij is opgegroeid in Nijmegen en kent de omgeving als zijn broekzak. Jacobs Makelaardij was één van de eerste makelaars in hypotheken in Nederland. De financiële interesse gecombineerd met een passie voor makelaardij is een goede combinatie. Juist deze combinatie zorgt dat u het gevoel krijgt van een prettige en goede sparingspartner. En dat gevoel past bij zijn visie om voor u zo optimaal en doelmatig uw woning te verkopen of aan te kopen. Cijfers ondersteunen dit, want binnen 3 maanden is 75% van zijn woningbestand verkocht met een onderhandelingsmarge van 1%.

De kwaliteiten van Jacobs Makelaardij: inlevingsvermogen, geen mogelijkheid onbenut laten, uithoudingsvermogen en een hoge mate van betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid komt ook tot uiting als wij u aanraden een transactie niet te doen. Ons bedrijf is een team dat zorgt dat het aan- of verkoopproces van A tot Z soepel en voor u transparant verloopt.

 

Sergej Jacobs is de zoon van Ben. Hij is geboren en getogen in Nijmegen en weet waar uw droomwoning zich bevindt. Uw wensen weet hij concreet om te zetten in een woonomgeving waar u zich direct thuis gaat voelen

 

Jochem Jellema is van huis uit architect en bog kandidaat makelaar en laat allemaal zien wat wel mogelijk is en geeft elk object een realistische spiegel.

 

Veel relaties zijn u voorgegaan, vooral particulieren, maar ook beleggers en banken in het kader van speciale vraagstellingen.

Volgt u ook?
 

 

Jacobs Makelaardij o.z. B.V.

Kantoor Vestiging Jacobs Makelaardij o.z. B.V.

Adresgegevens

St. Annastraat 185
6524 EW Nijmegen
024-3606060
024-3608090
werkdagen 0900 tot 1800 uur

Routeplanner